Välkommen till Trifolium!

Jag heter Camilla Green och min vision är att skapa en blomstrande verksamhet som gör både vardag och fest lite mer färgglad!

Jag är utbildad florist och hos mig kan du köpa färdiga buketter och dekorationer, eller beställa till ett speciellt tillfälle. Jag hjälper gärna till vid festligheter och med dekorationer vid begravning. 

Det finns ett noga utvalt utbud av vaser, krukor och heminredning med en rustik känsla. Fina presenter till dig själv eller att ge bort.

Tanken är att ordna kvällskurser för att fler ska få upptäcka glädjen i att arbeta med blommor och växter.

Jag har även ett fint sortiment av "Gör det själv"-produkter, allt du behöver för att kunna vara kreativ och skapa på egen hand.

Välkommen att höra av dig!

Sommar
Höst
Födelsedag
Brudbukett special

Florist och Redovisningsekonom!

Blommor och Bokföring, eller Blomstrande Ekonomi... kan man kombinera dessa två yrken? - Jag hoppas det!

Efter 20 år som ekonom, på både små och stora företag, beslutade jag mig för att sadla om och lära mig floristyrket som jag alltid varit intresserad av. Jag har studerat ett år hos Floristutbildarna i Västerås där studierna varvades med praktik och avslutades med ett godkänt yrkesbevis.

Nu har jag startat Trifolium, som är latin och betyder Klöver. Jag kommer att arbeta både som florist och ekonom. Tanken är att arbeta ett par dagar i veckan som ekonomikonsult, och resterande tid med blommor. Främst med mina egna beställningar men även kunna hoppa in i blomsterbutiker som behöver tillfällig hjälp.

Godkänt Yrkesbevis 2020